Referenties

Onze keuken combineert kwaliteit steevast met extra creativiteit en blijft zo keer op keer een meerwaarde voor levensgenieters en andere culinaire adepten. Niet te verwonderen dus dat de bistro op events als ‘De Zilveren Pollepel’ en in culinaire recensies in magazines als ‘Steps’ en ‘TamTam’ hoog scoort. Vorm en inhoud zijn in onze bistro immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Post hier uw bericht... [nieuw bericht]

  1. Paul en Christiane

    Sedert enkele jaren hebben wij een appartement gelegen op korte afstand van het restaurant. We gaan er regelmatig eens eten soms ook met een groepje vrienden. Wij zijn nog nooit teleurgesteld en ook onze vrienden praten steeds met vol lof over de heerlijke gerechten van chef Sven en de vriendelijke bediening door Mieke in een zeer gezellig kader. Een echte aanrader.

  2. Vanden Berghe Frank - De Vloo Gil

    Op 16 oktober 2016 planden wij een verjaardagsfeestje met familie. De manier waarop het menu kon samengesteld worden, naar wens van de genodigden, verliep feilloos. Aan tafel konden wij oprecht genieten van de zeer verzorgde gerechten en de vlotte bediening. De “lege borden”die van de tafel afgeruimd werden waren het bewijs van een voortreffelijke kwaliteit van de producten en de verfijnde smaak. De chef maakte het feestje tot een culinair genieten van A tot Z.

Post hier uw bericht...

  • (will not be published)