Referenties

Onze keuken combineert kwaliteit steevast met extra creativiteit en blijft zo keer op keer een meerwaarde voor levensgenieters en andere culinaire adepten. Niet te verwonderen dus dat de bistro op events als ‘De Zilveren Pollepel’ en in culinaire recensies in magazines als ‘Steps’ en ‘TamTam’ hoog scoort. Vorm en inhoud zijn in onze bistro immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Post hier uw bericht... [nieuw bericht]

 1. Steps Magazine

  Bistro l’Echiquier huist in de vroegere statige villa in de Elisabethlaan 6, op een boogscheut van de Place m’a tu vu in het hartje van ’t Zoute. De nieuwe Echiquier is trendy, cosy en jong. L’Echiquier is nu een echte bistro. Het interieur bekoort vanaf het eerste moment dat je binnenkomt. De menukaart oogt mooi en is zeer overzichtelijk en biedt een beperkte keus aan mooie gerechten. De wijnkaart is volledig samengesteld door chef Sven Van Haver bij 2 vooraanstaande wijnleveranciers. De toekomst is verzekerd met dochter Mieke en schoonzoon Sven. Knokke-Heist heeft er een nieuwe klasse horecazaak bij.

 2. Tam Tam

  Knokke-Heist is rijk aan voortreffelijke horecazaken. Restaurant L’Echiquier van Tony en Annick Landuyt in de Wielingen was daar zeker één van. Zij sloten echter hun deur eind 2012 om juist voor de paasvakantie Bistro L’Echiquier te laten opstarten door dochter Mieke en schoonzoon Sven. En dit op een unieke locatie.

 3. Tam Tam

  De nieuwe Bistro L’Echiquier is herrezen op de Elizabetlaan 6 in Knokke. Chef Sven Van Haver en Mieke Landuyt waren jaren lang de rechterhand van schoonvader Tony en mama Annick. Chef Sven kan nu zijn talent botvieren in zijn bistro, bijgestaan door zijn charmant vrouwtje Mieke, die als geen ander voor een vlekkeloze bediening weet te zorgen. In de keuken worden door de chef heerlijke klassieke gerechten bereid, met creatieve toetsen die je meevoeren naar de 4 seizoenen volgens het marktaanbod. Men kan er genieten in een gezelige sfeer van heerlijke huisgemaakte garnaalkroketen, kraak verse coquilles en kabeljauw of een lekker malse Ierse steak. De kleintjes worden ook niet vergeten en verwend met heerlijke kindergerechtjes. De wijnkaart biedt een ruime keuze aan Europese en wereldwijnen.

 4. Brugs Handelsblad

  Waar jarenlang restaurant Aquilon gevesttigd was, opende vorig weekend Bistro L’Echiquier de deuren. Een hip en trendy interieur met retro look, een gedreven chef, een fantastische gastvrouw en een heerlijke menukaart nodigt de voorbijganger uit om uitvoerig te komen genieten van bruisende gezelligheid en culinaire hoogstandjes

Post hier uw bericht...

 • (will not be published)