Referenties

Onze keuken combineert kwaliteit steevast met extra creativiteit en blijft zo keer op keer een meerwaarde voor levensgenieters en andere culinaire adepten. Niet te verwonderen dus dat de bistro op events als ‘De Zilveren Pollepel’ en in culinaire recensies in magazines als ‘Steps’ en ‘TamTam’ hoog scoort. Vorm en inhoud zijn in onze bistro immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Post hier uw bericht... [nieuw bericht]

 1. Marie Claire (juli 2015)

  KINDEREN TOEGELATEN
  De naam L’échiquier doet bij de Knokke-kenner vast een belletje rinkelen. Chef Vn Haver nam de fakkel over van zijn schoonvader en vond hier een toplocatie voor zijn Bistro ‘new style’. Op de kaart een standaardmenu – met keuze uit 3 voorgerechten, een gegrilde rib-eye steak of de vis van de dag als hoofdgerecht en 2 dessertjes. Daarnaast een ruim à la carte aanbod en een brede wijn-en drankenkaart. Kinderen krijgen van de chef een bordje op kleine-mnsenformaat.

 2. Quartier erik

  Je kunt er goed eten rustig zitten en genieten van de omgeving,ik ben er geweest met vrienden en het was tof voor herhaling vatbaar,mijn zoon eet er vandaag maar is er al meerdere keren geweest,hopelijk kan ik beter weg in de toekomst ze zullen er me af en toe zien.proficiat.

 3. Tam Tam

  Bij eenieder die wat vertrouwd is met de horeca aan de Oostkust, doet de naam “Echiquier” een belletje rinkelen. Jarenlang was dit restaurant van de familie Landuyt in de Wielingen een gevestigde waarde. Toen deze zaak in 2012 definitief de deuren sloot, verhuisden dochter Mieke en haar man Sven Van Haver naar een bestaand pand in het begin van de Elizabetlaan, amper een paar tientallen meter verwijderd van het befaamde Albertplein.

 4. Piet

  een verfijnde keuken met dagverse produkten in een aangenaam kader met een vriendelijke bediening door klassedames. De jonge chef en zijn ploeg, kan al heelwat referenties voorleggen! Meer dan een bezoek waard. U komt niet bedrogen uit. Zeker niet verwonderlijk om na één jaar reeds de Gault Millau en Michelin te halen. Mijn voorkeur ging naar volgende gerechten: na een apero Gin Mare, moet U zeker als voorgerecht de paling in het groen geproefd hebben. Toppie voor Knokke. Daarna de kabeljauw dat werkelijk een grote portie en dagvers is! Tenslotte moet U absoluut eindigen met een Dame Blanche. De beste in de streek (vers bereid ijs, zelfgemaakte chocoladesaus en slagroom).

Post hier uw bericht...

 • (will not be published)