Referenties

Onze keuken combineert kwaliteit steevast met extra creativiteit en blijft zo keer op keer een meerwaarde voor levensgenieters en andere culinaire adepten. Niet te verwonderen dus dat de bistro op events als ‘De Zilveren Pollepel’ en in culinaire recensies in magazines als ‘Steps’ en ‘TamTam’ hoog scoort. Vorm en inhoud zijn in onze bistro immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Post hier uw bericht... [nieuw bericht]

  1. HLN Luc Bellings

    “Al de rest moet dit eens komen eten”
    “Superbord” 10/10
    “Eigenlijk zouden de koks van de andere restaurants hier verplicht dit bord moeten komen eten. Zo weten ze meteen hoe het wél moet. Want zelfs zonder die extra kalfzwezeriken die de gehakballetjes vervangen – vandaar het wat hogeren prijskaartje – is dit het perfecte koniginnenhapje. Een superbord! Alleen al van het bladerdeegkoekje begin ik te watertanden: zichtbaar zelfgemaakt, vederlicht en toch krokant. De vol-au-vent zelf is een lust voor de smaakpapillen: perfect sappige stukken kip die van bij het begin hebben meegesudderd, naast perfect gebakken zwezerikjes. Ook de saus is top! Duidelijk gemaakt met echte kippenbouillon en van een ideale textuur: net voldoende lopend en klevend. Zelfs het extra toefje mousseline is er één van uit het boekje. Origineel ook dat enoki-champignons hier de traditionele exemplaren vervangen. En die verse handgesneden frietjes? Verslavend, daar blijf ik gewoon van eten. Pas op: 30 euro is niet weinig, maar voor dit gerecht elke eurocent waard. Dit is zowat het enige bord dat ik deze zomer helemaal leeggegeten heb – dat zegt genoeg.”

Post hier uw bericht...

  • (will not be published)